Aktiviteter

Asahi Nihongo skolen har forberedt mange ture, begivenheder og aktiviteter. Ved deltagelse i disse aktiviteter er der mulighed for yderligere at uddybe dit kendskab til den japanske kultur.

Ugentlige Aktiviteter

ウィークリーアクティビティDisse aktiviteter foregår samme dag og tidspunkt en gang om ugen. F.eks. afholdes der åben skole hver onsdag og fredag. Fredag er der også kanjiundervisning. Ritter skolens elever deltager også i disse aktiviteter.

Månedlige Aktiviteter

マンスリーアクティビティ

Hos Asahi Nihongo skolen er lørdage og søndage ikke ensbetydende med fridage. De ugentlige aktiviteter er for det meste halvdagsaktiviteter, men weekendaktiviteterne er ofte heldagsaktiviteter. F.eks. Rundtur til forskellige “helveder” i Beppu, Kurokawa spa bade (Yufuin), Kumamoto slot (Aso), Riverrafting (Hitoyoshi), tur til Dazaifu osv. De månedlige aktiviteter er ikke fastlagte datomæssigt, så hold øje med oplysninger vedrørende disse aktiviteter på vores informationstavle. Husk at melde dig til.

Årlige Aktiviteter

年間アクティビティ

Der er 4 store aktiviteter om året. Hanami (forår), Barbecue (sommer), Tysk aften (efterår), Julefest (vinter). Desuden deltager vi også i de følgende årstidsbestemte begivenheder sammen med elever fra Ritter skolen: Hakatagionyamagasa Festival, Hakata Dontaku Festival, Sumoturnering i Fukuoka etc.

Begivenhedsuger

イベントウィーク

Der er 3 uger med begivenheder. Nytår, Hakata Dontaku samt Obon. Skolen er lukket i ugerne, hvor disse begivenheder finder sted, og eleverne har mulighed for at deltage i eller iagttage begivenhederne.