Arbejde

Til forståelse af folk i et fremmed land er der 3 vigtige ting. Det første er sproget. Det andet er landets kultur. Det tredje er sjælen. For at kunne forstå sjælen er det nødvendigt at arbejde sammen. Hos Asahi Nihongo er der mulighed for at deltage i Ulønnet internship samt Arbejd og rejs.

Ulønnet internship

Unpaid Internship

Vi har aftaler med japanske virksomheder samt organisationer angående ulønnet internship. Mulighed for ulønnet internship for udlændinge hos japanske virksomheder af en varighed på 1-6 måneder. For eksempel  kan nævnes Designer firma, IT-firma, Bygge virksomhed samt Hakosaki Templet. Kultur visum anbefales. Der afholdes informationsmøde den første uge hver måned.

Til engelsk side

Arbejd og rejs

ワークアンドトラベル

Dette program giver dig mulighed for at lære Japan bedre at kende og tjene penge samtidigt. Programmet er forbeholdt for personer mellem 18 og 30 år fra lande med en gensidig indgået aftale med Japan. Asahi Nihongo skolen hjælper til med forberedelser, såsom personligt stempel (inkan) oprettelse af bankkonto, person registrering, oprettelse af mobiltelefon osv. forud for programmets begyndelse. Asahi Nihongo skolens elevvejleder kan hjælpe til med forskellige oplysninger. Et Work and Holiday visum er påkrævet.

Til engelsk side