Yderligere Tjenester

På Asahi Nihongo skolen findes der forskellige gratis ydelser. Formålet med disse er at give eleverne mulighed for at lære igennem øvelser i praksis og ikke kun ved boglig undervisning. F.eks. samtaler med japanere, indkøb, lære og prøve at bruge dialekter.

Sprogudveksling (Teamwork)

Hos Ritter skolen er der mange japanske elever, som lærer engelsk og tysk, og de kan samarbejde med de japanskstuderende hos Asahi Nihongo skolen. Systemet er baseret på et gensidigt samarbejde, hvor eleverne via samtaler med hinanden på 2 eller 3 sprog kan lære om det nye sprog samt få en god mulighed for at lære om deres eget modersmål. F.eks. samtale om forskellen på hanko og inkan osv.

Free Talk Time 

Afholdes hver onsdag og fredag aften. Først er der to præsentationer (Japansk, engelsk eller tysk). Eleverne fortæller om deres hjemlande, dem selv osv. Dette giver eleverne øvelse i brug af sproget. Derefter er der mulighed for at gå på indkøb, få en kop kaffe osv. sammen med eleverne fra Ritter skolen.

Kanji Undervisning

Standard kurset har af tidsmæssige årsager ikke megen tid til kanjiøvelser, men det gøres der godt ved igennem kanjilektioner. Undervisningen indeholder øvelse af almene skrifttegn samt øvelse af tegn, som kræves til Nihongonouryokushiken (Japansk eksamen). Undervisningen foretages af japanske lærere.

Asahi Newsletter

Vi fremsender et newsletter med oplysninger om Asahi Nihongo skolen, Fukuoka og Japan lige nu til hjemvendte elever, læsere som har registreret sig via vores hjemmeside samt til dem, som overvejer at komme igen.